Olandiškai kepti svogūnai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | batonas |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kiauliena (kumpis, pjaustytas) |
1 valgomasis šaukštas | sūris (smulkintas, fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rudeninis laivelis
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Morkų blyneliai
- Troškinti daržovių suktinukai
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Džiovintų grybų kotletai
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Įdaryti rauginti agurkai
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Lazanija su moliūgais
- Vištienos apkepas su cukinija
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Baklažanų blynai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Daržovių troškinys
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
Olandiškai kepti svogūnai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas,
200 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiauliena, kumpis, pjaustytas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, smulkintas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...