Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Šokoladinis slyvų džemas
- Cukinijų pagardas žiemai
- Juodųjų serbentų džemas
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Aviečių uogienė- džemas
- Pomidorai su želatina
- Kiauliena drebučiuose
- Juodų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų kompotas
- Slyvų kompotas
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Mišrainė su ryžiais
- Grybai svieste
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Konservuoti aguročiai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai