Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Obuolių spurgos be mielių
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
- Minkšti morkų keksiukai
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- Spurgytės su kremu
- Keksiukai su spanguolėmis
- Desertas "Skanumėlis"
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Raugintų kopūstų bandelės
- Daniški dešrelių rageliai
- Spurgos su vyšniomis
- Šokoladiniai keksiukai
- Pyragėlis su uogomis
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Tobulosios mielinės spurgos
- Mielinė bulka su razinomis
- Imbieriniai keksiukai
Obuolių spurgos be mielių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liveta
2011-03-19 08:04
skanu labai bet gal tos druskos nereike? :-p
:super: :super: :super: :super: :super: %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...