Obuolių pyragas su riešutais
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
75 gramai cukraus pudra
100 gramų sviestas (minkštas)
3 vienetai kiaušiniai
60 gramų miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
3 vienetai obuoliai (dideli)
Viršui:
100 gramų riešutai ((naudojau žemės))
1 valgomasis šaukštas sviestas
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
2.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
3.
Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių pyragas su riešutais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Viršui:
Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.

  2. Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.

  3. Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
    Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų