Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių pyragas su aguonomis

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Pyragas išėjo labai skanus, "šlapias", ne per saldus. Tik obuolius ėmiau gana mažus, ir jų pyrage man šiek tiek trūko, tad kitą kartą dėsiu daugiau obuolių. Jurgitos receptai
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.

  2. Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.

  3. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai
Reklama:

Komentarai (1)


  • Toma 2017-03-22 21:52

    O kaip del miltu ir sviesto?


Daugiau receptų