1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
100 gramų | sviestas |
5 vienetai | obuoliai |
1 žiupsnelis | druska |
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų pyragas
- Varškės ir obuolių pyragas
- Ypatingas varškės pyragas
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Lengvai pagaminamas pyragas
- Vyniotinis su obuoliene
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
- Lukos obuolių pyragas
- Šokoladinis keksas
- Ananasų pyragas puodelyje
- Gaivusis pyragas
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Morkų pyragas
- Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
- Pynė su džemu
- Obuolių pyragas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Ingridos obuolių pyragas
- Sezamo gardumynas
- Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas be tešlos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Obuoliai,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Komentarai (4)
-
Darius
2016-01-03 01:14
Labai skanus. pyragas:)