Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karamelės saldainukai
- Guminukai
- Labai skani braškių sriuba
- Saldus patiekalas
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Naminiai ledai
- Riešutų kamuoliukai
- Šokoladiniai traškučiai
- Morengai
- Vafliai su mėlynėmis
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Kaimiški ledai
- Kalėdiniai ledinukai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
- Šokoladiniai putėsiai
- Arbūzų tortas
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Arbūzų želė
- Karštas vynas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...