4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
200 gramų | varškė |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
3 vienetai | obuoliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Velykinė boba
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Kisieliaus keksas
- Didysis kriaušių pyragas
- Pyragas su varške Velykoms
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Mielinis pyragas su aguonomis
- Tortas-vyniotinis
- Ypatingas varškės pyragas
- Šimtalapis su varške
- Mėlynių pyragas
- Obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Obuolių pyragas
- Pyragas su riešutais
- Varškės ir obuolių pyragas
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Obuoliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame iš trynių į atskirą dubenį.
Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame.
Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome.
Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių).
Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį.
Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.