1 kilogramas | obuoliai (rūgštūs) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (šviežiai tarkuotas) |
200 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
1 vienetas | citrinos ((žievelė)) |
500 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | natrio benzonatas |
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Bruknės savo sultyse
- Cukinijų uogienė
- Raugerškio uogienė
- Slyvų uogienė
- Vyšnios savo sultyse
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Braškių uogienė su vanile
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Pienių uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Agrastų marmeladas
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Aviečių ir persikų uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
Obuolienė su imbierais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 kilogramas -
Imbieras, šviežiai tarkuotas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Citrinos, (žievelė),
1 vienetas -
Cukrus,
500 gramų -
Natrio benzonatas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Komentarai (2)
-
senjora
2015-07-01 14:44
ir kam tas chemikalas į tą košę