Obuoliai su riešutais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
šiek tiek | lazdyno riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Baltosios gėlės“
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Želė drebučiai apelsine
- Čigonų plokštainis
- Ryžių pudingas su vaisiais
- Pudingas iš morkų
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Pertepti vafliai su spanguolių džemu
- Vasariškas desertas
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Želė su varške
- Želė su vaisiais
- Vaniliniai morengai
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Migdoliniai triufeliai
- Tortas "Grietinė"
- Panna cotta su braškių sirupu
- "Apsnigtos avietės"
- Uogų jogurtas
Obuoliai su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Lazdyno riešutai, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...