180 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
20 gramų | sviestas |
140 gramų | sezamas |
200 gramų | kremas ((šokoladinis)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Naminiai ledai
- Mėlynių ledai
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Braškių ir bananų kokteilis
- Varškės torčiukas su persikais
- Sūrio desertas
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Persikų desertas
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Keptų obuolių desertas su varške
- Uogų skanėstas
- Rafaelo
- Pusryčių desertas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Lapeliai šerkšne
- Pieno slėgtinis
- Pertepti vafliai su spanguolių džemu
Nuga
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
180 gramų -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Sezamas,
140 gramų -
Kremas, (šokoladinis),
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.
Komentarai (3)
-
oMG
2016-03-06 18:27
Kas cia per nesamone?!?!