180 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
20 gramų | sviestas |
140 gramų | sezamas |
200 gramų | kremas ((šokoladinis)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mango ledai
- Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
- Šokoladiniai vaisiai Mažas gardus ir gundantis desertas
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Spurgos pavakariams
- Desertinė avižinė košė
- Vasariški pusryčiai
- Karamelinis sūrio pyragas
- Pyragėliai einant į svečius
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Vafliai su karamele
- Šokolado putėsiai su braškėmis
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Citrininis kukis
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Šokoladiniai bananai
- Sūrio pyragėliai
- Pusryčių desertas
Nuga
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
180 gramų -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Sezamas,
140 gramų -
Kremas, (šokoladinis),
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.
Komentarai (3)
-
oMG
2016-03-06 18:27
Kas cia per nesamone?!?!