Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.
Norvegiškos salotos
INGREDIENTAI:
100 gramų | pupelės (rudosios) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
150 gramų | tunas |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 skiltelė | česnakas |
3 vienetai | salotos (lapai) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (iš žuvų konstervų) |
1 valgomasis šaukštas | acto (vyno) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandėlė su šonine
- Mažos sūrio picos
- Omletas su krevetėmis
- Omletas su krabų lazdelėmis
- Rūkytas lynas
- Žuvis tešloje
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Pica studentiška
- Įdaryti pievagrybiai
- Avokadas su varške
- Sūrio lazdelės
- Varškės sūris su kmynais
- Užkandukai
- Šventiniai krepšeliai
- Kepta duona - kitaip
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Pica
- Įdaryti pomidorai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Norvegiškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pupelės, rudosios,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Tunas,
150 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Salotos, lapai,
3 vienetai -
Aliejus, iš žuvų konstervų,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, vyno,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...