600 gramų | vištiena (smulkinta) |
4 riekės | batonas |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | alyvuogių (žaliosios) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas (smulkintas) |
Batono minkštimą (be plutelės) sudėkite į grietinėlę, kad išbrinktų.
Į smulkintą vištieną sudėkite tarkuotą svogūną, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkintą rozmariną, druską ir pipirus, supilkite batono ir grietinėlės masę.
Viską gerai išmaišykite - apie 10 minučių paplakant elektriniu plaktuvu.
P.S. Iš lauro lapelio galite padaryti ausytes, o iš pipirų- akytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Karališkos krevetės paprastai
- Mėsos duona
- Duonos "suši"
- Lašišos ir agurko užkandis
- Šventinė silkė su razinomis
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Užkandis su vytinta jautiena
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Įdarytų paprikų užkandis
- Įdarytas pomidoras
- Šaltiena greitpuodyje
- Velykų belaukiant
- Pusryčiai "Dopingas"
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, smulkinta,
600 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Alyvuogės, žaliosios,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas, smulkintas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutarkuokite svgūną.
Batono minkštimą (be plutelės) sudėkite į grietinėlę, kad išbrinktų.
Į smulkintą vištieną sudėkite tarkuotą svogūną, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkintą rozmariną, druską ir pipirus, supilkite batono ir grietinėlės masę.
Viską gerai išmaišykite - apie 10 minučių paplakant elektriniu plaktuvu.Į paruoštą masę sudėkite alyvuoges ir atsargiai išmaišykite.
Šlapiomis rankomis suformuokite zuikį, dėkite į aliejumi apšlaktytą formą ir pašaukite į iki 180 C įkaitintą orkaitę kepti 1 - 1,5 valandos
Patiekite kaip karštą ar šaltą užkandį. Skanaus!
P.S. Iš lauro lapelio galite padaryti ausytes, o iš pipirų- akytes.