Populiariausi receptai šią savaitę

Netikras zuikis

Komentarai: 30
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Į faršą įdedame petražoles, smulkiai pjaustytus svogūnus, ryžius, kiaušinius, prieskonius, išmirkytas duonos riekeles (prieš tai nusunkiame skysčius) ir gerai išminkome. Faršą iškočiojame (tam galime panaudoti padėklą tešlai), užbarstome sutarkuotą sūrį ir susukame faršo vyniotinį, dedame jį į silikoninę formą, įpilame truputėlį vandens ir kepame. Kepti reikia 180 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių. Prieš baigdami kepti užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir paliekame orkaitėje 2 min., kol išsilydys sūris.

Rekomenduojame:

Komentarai (30)


  • Inga 2012-01-11 12:51

    Siandien bandysiu gaminti


  • AA 2011-04-02 20:23

    Meta, nezinojai kad zuiki ant lauzo reik kept?!
    Aisku kad nebutina ta silikonine forma, dedi i skarda ir kepi


  • Marius 2011-04-01 12:55

    gal gali kas pasakyt ar ta forma reikalinga butinai....


  • daiva 2010-06-28 21:01

    viskas ok,o skonis juk kiekvieno skirtingas tai kas turi fantazijos gali pasidaryti pagal save


  • daiva 2010-06-28 20:59

    viskas labai skanu,o kas nores prisikabinti tai ir prie traukinio prisikabisns


  • Mėta 2010-06-20 21:01

    Gana netikslus ir perskubiai parašytas receptas.
    Kokiam karštyje kepti? Kur - orkaitėje ar keptuvėje? Kiek laiko?


  • Agas 2010-05-01 00:51

    Aisku kad reik, isidedi kokiu tik nori. Ir parasyta, kad sudet prieskonius ne tik juodus pipirus, gal tik virsuj pamirso parasyt


  • ="."= 2010-04-30 18:31

    O kitu prieskoniu nereikia deti?Tik juoduju pipiru?


  • Agas 2010-04-17 18:16

    O man kepinti svogunai apie save ilgiau primena


  • rita 2010-04-16 13:33

    Rekomenduoju svoguna pries dedant i farsa pakepinti sviestuke...nes nekepintas svogunas tokio tipo mesos idaruose(ceburekai,kibinai,cepelinai ir t.t.) jautresnio skrandzio savininkams gali pusdieni apie save priminti...


Daugiau receptų