Nekeptas oreo tortas
AUTORIUS:
Mantas
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Receptas visiškai nesunkus, o jo skonis nepakartojamas. Jei manote, kad tortas bus saldus, kadangi patys OREO yra ganėtinai saldūs, tai klystate, padarytas tortas nėra labai saldus. Receptas visiškai nesunkus, o jo skonis nepakartojamas. Jei manote, kad tortas bus saldus, kadangi patys OREO yra ganėtinai saldūs, tai klystate, padarytas tortas nėra labai saldus. Tortas yra pats tas gimtadienio, kalėdų, velykų, ar kitokios šventės progomis. (...daugiau) Mantas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
36 vienetai oreo sausainių
1 kilogramas varškės sūris
1 stiklinė pienas (šiltas)
1 stiklinė cukrus
75 gramai sviestas (lydytas)
1 arbatinis šaukštelis želatina
1 arbatinis šaukštelis vanilė (esencija)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visus 36 OREO sausainius perskelti per pusę ir su peiliu atskirti baltą kremą ir sudėti į dubenį, o sausainius į atskirą dubenį.
2.
Atskirtus sausainius sutrupinti, kol nebebus jokių gabaliukų. Aš sudėjau į virtuvinį kombainą ir susmulkinau. Atsidėti daugiau nei pusę smulkintų sausainių. Išlydytą sviestą supilti į atsidėtus sausainius. Išmaišyti. Gautą masę sudėti į apvalią kepimo skardą. Sulyginti šaukštu.
3.
Puodą storu dugnu uždėti ant silpnos ugnies ir sudėti varškės sūrį, supilti cukrų, oreo sausainių baltą kremą, vanilės ekstraktą. Želatiną sudėti į šiltą pieną. Pieną su želatina supilti į varškės sūrio masę. Išmaišyti. Pradėjus masei virti, ją išjungti palaikyti 1 - 3 minutes ir supilti ant išklotos sausainių su sviestu masės. Sulyginti šaukštu.
4.
Likusius OREO sausainius suberti į miltų sijoklį ir užbarstyti ant viso torto viršaus.
5.
Laikyti šaltai bent 3 - 4 valandas. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Nekeptas oreo tortas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Receptas visiškai nesunkus, o jo skonis nepakartojamas. Jei manote, kad tortas bus saldus, kadangi patys OREO yra ganėtinai saldūs, tai klystate, padarytas tortas nėra labai saldus. ( ...daugiau ) Mantas
Gaminimo eiga:
  1. Visus 36 OREO sausainius perskelti per pusę ir su peiliu atskirti baltą kremą ir sudėti į dubenį, o sausainius į atskirą dubenį.

  2. Atskirtus sausainius sutrupinti, kol nebebus jokių gabaliukų. Aš sudėjau į virtuvinį kombainą ir susmulkinau. Atsidėti daugiau nei pusę smulkintų sausainių. Išlydytą sviestą supilti į atsidėtus sausainius. Išmaišyti. Gautą masę sudėti į apvalią kepimo skardą. Sulyginti šaukštu.

  3. Puodą storu dugnu uždėti ant silpnos ugnies ir sudėti varškės sūrį, supilti cukrų, oreo sausainių baltą kremą, vanilės ekstraktą. Želatiną sudėti į šiltą pieną. Pieną su želatina supilti į varškės sūrio masę. Išmaišyti. Pradėjus masei virti, ją išjungti palaikyti 1 - 3 minutes ir supilti ant išklotos sausainių su sviestu masės. Sulyginti šaukštu.

  4. Likusius OREO sausainius suberti į miltų sijoklį ir užbarstyti ant viso torto viršaus.

  5. Laikyti šaltai bent 3 - 4 valandas. Skanaus!

Receptą atsiuntė Mantas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų