Populiariausi receptai šią savaitę

Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)

Komentarai: 9
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius sutarkuojame smulkia tarka, prieš tai geriausia nupjauti žieveles, želatiną išmirkiname obuolių sultyse (geriausia išspausti iš 1-2 obuolių sultis, pamirkyti ir pakaitinti, kad visiškai ištirptų želatina) ir ištirpintą želatiną supilame į tarkuotus obuolius. Ten pat supilame išlydytą sviestą ir cukrų. Į tortinę dedame sluoksnį netrupintų sausainių ir sluoksnį obuolių košės. Viršutinį sluoksnį darome košės, papuošiam trupintais sausainiais, ant viršaus galima padėlioti mandarinų ar ko, kad gražiau atrodytų.
Sluoksniuotą pyragą palaikome šaldytuve kol sustings.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Erika 2016-01-29 10:13

    Tikrai geras ir lengvai gaminamas


  • 1111222 2015-04-07 16:54

    gimtadieniu


  • Diana 2014-04-01 23:31

    tikrai geras receptas, ACIU, kad priminete:)


  • as tu 2014-01-08 20:43

    Gal ir neblogas


  • Vaiva ir Indrė 2013-09-27 14:23

    Labai geras receptas tikrai :*******************


  • Rasa 2010-05-06 13:27

    sausainius deti sluoksniais geriausia, sluoksnis sausainiu, sluoksnis tos teslos:).kampuciuose sausainius palauzyti kad uzpildyti tuscias vieteles:)


  • Renata 2010-05-05 14:32

    o kur ir kaip sausainius deti? :-)


  • Rasa 2010-03-19 22:09

    Cia turbut skubedami administratoriai idejo ne tarp tu patiekalu grupes :-)


  • Martynas 2010-03-19 20:53

    Nu prie vegetarisku patiekalu nereiktu det sito patiekalo, bo zelatina daroma ne is geliu o is givuliu kaulu arba kiauliu odeliu.


Daugiau receptų