60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 vienetas | želatina (lapelis) | |
75 mililitrai | vanduo | |
200 mililitrų | vynas (putojantis) | |
Padažui: | ||
50 mililitrų | aviečių (šaldytos) | |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
50 gramų | šokoladas (baltas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Tiramisu
- Vaflių tortas
- Tortas "Greitukas"
- Lilės tortas
- Desertinė varškė
- Pieniniai ledai
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Želė želėje
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Vaisių desertas
- Citrinų pudingas
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Pascha
- Žėlė apelsino žievėje
- Želė su trešnemis ir persikais
- Paskaninti kepti obuoliai
- Vaflių tortas
- Bananinis kalnas
Naujametinis šampano šerbetas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Želatina, lapelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Vynas, putojantis,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Avietės, šaldytos,
50 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Šokoladas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.