Populiariausi receptai šią savaitę

Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


  • Barbora 2016-03-27 16:48

    Gavosi labai skanus, gaivus ir nesaldus torciukas, ir labai sveikuoliskas nes kadangi idejau 1kg varskes ir del to truputi cukraus, be viso to buvo tiediog skysta tyrė, kuri gyvenime nebutu sustingus. Reik zelatino pridet prie originalaus recepto arba pieno nepilt.
    Kita kart darysiu be pieno, su 1kg varskes ir 2 skardinem kondensuoto pieno, tikrai bus begalo skanu :-)


Daugiau receptų