1 vienetas | kiaušiniai (nebūtina) |
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
4 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | vanduo (verdantis) |
5 valgomieji šaukštai | kečupas |
šiek tiek | prieskoniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
225 mililitrai | vanduo (verdantis) |
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautiena kiniškai
- Plovas
- Pasta Marino
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Spageti Carbonara
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Sojos faršas su makaronais
- Virtinukai
- Ryžių apkepas
- Garfildo lazanija
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Vaikiški pietūs
- Ryžių apkepas
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, nebūtina,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Vanduo, verdantis,
1 stiklinė -
Kečupas,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Vanduo, verdantis,
225 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
Arnoldas
2014-03-06 19:08
Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.
-
kala
2012-02-10 14:20
:parselis: %-) %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-) :-) :-) :valgau: