Populiariausi receptai šią savaitę

Naminių makaronų suktinukai su mėsa

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


  • Arnoldas 2014-03-06 19:08

    Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.


  • kala 2012-02-10 14:20

    :parselis: %-) %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-) :-) :-) :valgau:


Daugiau receptų