Populiariausi receptai šią savaitę

Naminis šnicelis

Komentarai: 12
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Trijų rūšių faršą sumaišome su maltu svogūnu ir išmaišome. Mėsą pagardiname prieskoniais, druska, bei juodaisiais pipirais, suberiame manų kruopas, bei supilame plaktą kiaušinį. Mėsą gerai išminkome, formuojame plokščius paplotėlius, juos apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje.

Reklama:

Komentarai (12)


  • zygimanta 2016-11-14 13:56

    Na trys šimtai faršo, manų džiuveseliu, tai nežinau, kas ten per šnicelis gaunasi, mėsos nerasta vien kruopos


  • jurga 2016-01-23 15:43

    dedamas ne batonas, o kaip tik juoda duona, bet visos daro savaip.


  • jo 2016-01-23 10:19

    aišku, kad niekas neaišku :)


  • 2015-11-19 10:04

    maišau kiaulienos faršą jei riebesnis su vištiena, bet kažkas sake, kad nesveikas derinys. Gal kas žino daugiau apie tai


  • rozyte 2015-04-17 13:05

    sugalvojo teisybes y rodineti,nemokat tai nerasykit visai, proto bokstai.


  • renata 2015-03-13 21:17

    Dar negirdėjau kad faršą reikia 15 min. Minkyti tai tu virginija visą dieną minkyk tai mažiau laiko turėsi nesmones rašyti


  • nesvarbu 2014-10-07 14:07

    snicelis yra be jokiu batonu,manu kruopu,o tuo labiau krachmolo,tik malta kiauliena ir prieskoniai,po to kiausinio plakiny
    s ir dziuvesiai


  • saulius 2014-01-31 21:19

    Labai buvo skanus.Ačiu...


  • Kokius farsus 2013-11-21 17:54

    turi, tokius naudoji. Pamaisyti farsus as irgi megstu. Dazniausiai su jautiena maisau, nes pvz., vien kaiulienos man riebokas. Labai paprasta ir skanu, tik bulvyciu truksta ;)


  • renata 2012-04-17 13:10

    AS TAI NEMANAU KAD REIKIA NET 3 RUSIU FARSO GERAI IR IS KIAULIENOS :-)


Daugiau receptų