Populiariausi receptai šią savaitę

Naminiai riestainiukai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kondensuotą pieną pašildome, kad būtų skystesnis.

  2. Įmaišome išplaktus kiaušinių trynius (1 pasiliekame aptepimui), vanilę, cinamoną, druską, sodą ir ištirpintą sviestą.

  3. Beriame miltų ir maišome. Kai tešla nebesimaišo su šaukštu baigiami minkyti rankomis.

  4. Gerai išminkytą tešlą padaliname į kelias dalis (aš padalinau į 5 dalis) ir išsukame plonus volelius. Supjaustome gabaliukais ir suformuojame riestainiuko formas.

  5. Sudedame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu ir kepame 10 - 15 min. 180-190° C orkaitėje.

    Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


  • Tetis virtuveje 2015-12-02 09:04

    blogas receptas, miltu tiek nereikia, max 350-400g miltu. o seip iskepus gaunasi skonis kaip dziuveseliu, tad kita syki kepdamas, bandysiu paekspermentuoti idedamas kepimo milteliu


Daugiau receptų