750 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
6 vienetai | salotos |
6 vienetai | sūris |
šiek tiek | tabasko padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Ežero šašlykas
- Kotletai
- Jautienos kotletai
- Aštrus karbonadas
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Vikšrų vakarienė
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Kapota keri mėsa
- Naminiai mėsainiai
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Didkotlečiai su ryžiais
- Griežčių apkepas su mėsa
- Kalakutienos maltiniai
- Kepsneliai su slyvomis
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Mėsos kepsniai
Naminiai mėsainiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, malta,
750 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Tešla, sluoksniuota
-
Salotos,
6 vienetai -
Sūris,
6 vienetai - Tabasko padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.