1 vienetas | avokadų |
200 gramų | majonezas |
1 sauja | petražolės (smulkintos, šviežios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
250 gramų | bulvių (saldžios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suši kamuoliukų gamyba
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Silkė su svogūniukais
- Šventinis kelmas
- Rūkytas lynas
- Šaltiena "Gerulis"
- Skrebučiai su užtepėle
- Salotos ananase
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Maltinukai drebučiuose
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Užtepėlės su duonelėmis
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Vytintos stintos
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Grybai krepšeliuose
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Pusryčiai "Dopingas"
Naminiai čipsai su avokado padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos, šviežios,
1 sauja - Dižono garstyčios
-
Bulvės, saldžios,
250 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
rasa
2014-03-12 10:08
o kiek bulviu yra tie 250gramu