Populiariausi receptai šią savaitę

Morkų pyragas

Komentarai: 14
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi iki purumo, suberiamos tarkuotos morkos, prieskoniai, kepimo milteliai. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, vis užberiant miltų. Kepama ant aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos karštoje orkaitėje (180° C) 40 min. Iškepęs ir atvėsęs pyragas apibarstomas miltiniu cukrumi ir supjaustomas.
P.s. į šį pyragą tinka ir obuoliai.

Reklama:

Komentarai (14)


  • Marija 2017-02-09 22:20

    du kartus bandžiau - nepakilo


  • Rima 2016-06-11 20:45

    O per kokia tarka tarkuojat ?


  • simona 2015-08-07 16:02

    Pirma kart bandziau ir likau suzaveta. Nesu konditere puiki,bet gavosi ir puikus ir skanus.siandien bandysiu antra kart ir paivairinimui surizikuosiu imaisyti smulkintu riesutu:)


  • mozme 2014-10-10 19:51

    patiko :) :D


  • Irena 2012-03-13 11:03

    Kad pyragas iškiltų ir būtų minkštas ,būtina dėti tešlą į gerai įkaitusią orkaitę, kitaip bus kietas, arba per mažai kiaušinių.


  • Sulute 2010-07-05 23:12

    pyragas labai skanus, tik reikia i tesla ideti sviesto, ir nugesinti soda ( galima su grietine) skanaus :super: :-)


  • petriukas 2009-12-12 20:02

    fuuuuuuu nepatiko %-) :bloga: :bloga: :bloga:


  • karolina 2009-11-08 12:16

    :super2: :super:


  • rutele 2009-10-26 17:09

    visai nk pyragas tik jei norit kad butu skanaiau
    tai dekite taip morkas tu smulkinkite ir sumaisykite su cinamonu va tada tai bus skanu :super:


  • Sigita 2009-10-16 22:33

    Morku pyragas yra labai skanus,tik as morkas nusunkiu ir idedu grietines (tada jis nesukrenta,buna purus ir minkstas).Pabandykit.


Daugiau receptų