2 stiklinės | morkos (tarkuotos) |
1 stiklinė | cukrus (rudas) |
1.5 stiklinės | miltai |
0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (perlinis) |
3 saujelės | spanguolės |
1 lapas | citrinžolė |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies pyragas
- Duona su pomidorais
- Tinginys
- Aguoninis pyragas
- Pyragas su juodaisiais serbentais
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Krokodilas
- Elzaso tortas
- Apverstas pyragas su ananasais
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Kakavinis pyragas su juodais serbentais
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Jogurtinis pyragas
- Obuolių pyragas
- Varškės apkepas su bananais
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Mėsos pyragas
- Keksas "C"
Morkų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Morkos, tarkuotos,
2 stiklinės -
Cukrus, rudas,
1 stiklinė -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, perlinis,
1 arbatinis šaukštelis -
Spanguolės,
3 saujelės -
Citrinžolė,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkia tarka sutarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi, ir masę palikti valandai, kad cukrus ištirptų. Tada berti miltus, kepimo miltelius, pilti aliejų, išsukti iki vientisos masės, sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 40 min. 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą galima pabarstyti perliniu cukrumi ar pagardinti grietinėle, ledais. Papuošiau spanguolėmis ir citrinžolės lapeliu.
Skanaus.
Komentarai (2)
-
Niva
2017-01-17 20:08
Fantastiskas!!! Tik as vietoj cukraus, kondensuota piena dejau. Gavosi kaip saldainis :)