šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
200 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
600 gramų | morkos |
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
- Moliūgų arba cukinijų kotletai
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Faršu įdaryti pomidorai
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Morkų sklindžiai
- Varškės ir morkų apkepas
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Karštos paprikų salotos
- Cukinijų žiedeliai
- Kopūstienė su grybais
- Įdaryta cukinija
- Kopūstų blyneliai
- Šparagai su lašiniais
- Mėsos apkepas
- Kukurūzų burbuolės
- Džiovintų grybų kotletai
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Traškūs žiediniai kopūstai
Morkos su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)