50 mililitrų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
1 vienetas | poras (stiebai) |
50 gramų | sviestas |
0.5 litro | pienas |
2 vienetai | bulvių |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.5 kilogramo | moliūgai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Bulves nulupame ir taip pat supjaustome kubeliais.
Svogūno galvą ir porą susmulkiname. Ištirpiname sviestą keptuvėje ir pakepiname svogūną ir porus. Sukepinti nereikia, užtenka kepti 1 minutę.
Moliūgus, bulves ir pakepintus svogūnus sudedame į puodą.
Įberiame prieskonių ir užpilame pienu.
Virti reikia apie 10 min., ant silpnos ugnies.
Po to supilame grietinėlę ir verdame dar iki 5 minučių.
Sutriname sriubą su trintuvu.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorinė sriuba
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Lukštuko čili sriubkošė
- Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Špinatų sriuba
- Saldi obuolių sriuba
- Plūdenos sriuba
- Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Šamų sriuba
- Alaus sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Asiūklio ūglių sriuba
- Žirnelių sriuba
- Daržovių sriuba su grybais
- Pupų sriuba
- Grybų sriuba su duona
Moliūgų sriuba
-
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo,
50 mililitrų - Druska
-
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Poras, stiebai,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Bulvės,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Moliūgai,
0.5 kilogramo - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą nulupame, išpjauname sėklas ir minkštimą supjaustome kubeliais.
Bulves nulupame ir taip pat supjaustome kubeliais.
Svogūno galvą ir porą susmulkiname. Ištirpiname sviestą keptuvėje ir pakepiname svogūną ir porus. Sukepinti nereikia, užtenka kepti 1 minutę.
Moliūgus, bulves ir pakepintus svogūnus sudedame į puodą.
Įberiame prieskonių ir užpilame pienu.
Virti reikia apie 10 min., ant silpnos ugnies.
Po to supilame grietinėlę ir verdame dar iki 5 minučių.
Sutriname sriubą su trintuvu.
Skanaus :)
Komentarai (3)
-
ilona
2011-11-28 21:08
manau turetu buti skanu rytoj darysiu nes gavau laaaabai dydeli moliuga %-) ... :-) :-)
-
Jurgita
2011-11-02 20:43
labai skani sriuba, tik vietoj poro dėjau morkas