500 gramų | moliūgai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška žirnienė
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Sriuba "Dieta"
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Moliūgų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Gaspačas
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Šviežių žirnių sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Petražolių sriuba
Moliūgų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
500 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į verdantį vandenį įdėkite sultinį.
Moliūgus nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.Taip pat sutarkuokite morkas, supjaustykite bulves ir svogūną.
Viską sudėję į sultinį užvirkite, berkite druskos ir pipirus. Virkite apie 30 min.
Išvirusią sriubą galite pagardinti pienu arba grietine arba užtarkuoti sūrio.
Komentarai (4)
-
ilona
2015-07-17 21:29
labai skani sriuba,tik as viska metu i puoda netarkuojant ,o tiesiog perpjaunu pusau,sriubai isvirus viska susmulkinu blenderiu. ir viskas.
-
Diana
2014-11-09 11:29
Labai skanu ir paprasta :) Ačiū už receptą :)