Moliūgo kisielius
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų moliūgai
800 gramų pienas
4 valgomieji šaukštai cukrus
3 arbatiniai šaukšteliai krakmolas
2 valgomieji šaukštai riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį virti ir tada sutrinti.
2.
Gautą piurė sudėti į karštą pieną, supilti cukrų, užvirinti, įpilti šaltame piene išleistą bulvių krakmolą.
3.
Į kisielių suberti smulkintus riešutus, išmaišyti ir atšaldyti.

Labai tinka patiekti su trintomis bruknėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgo kisielius

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį virti ir tada sutrinti.

  2. Gautą piurė sudėti į karštą pieną, supilti cukrų, užvirinti, įpilti šaltame piene išleistą bulvių krakmolą.

  3. Į kisielių suberti smulkintus riešutus, išmaišyti ir atšaldyti.

    Labai tinka patiekti su trintomis bruknėmis.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų