120 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
600 gramų | moliūgai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Grikiai su vištiena
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Skani grikių košė
- Kvietinė košė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Puri ryžių košė
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Biri grikių košė
- Skani manų košė
- Smaližių avižinė košė
- Ruginė košė
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Grikių košė su grybais
- Virti žirniai
- Slyvos manų kruopų košėje
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Grikių gėlės
Moliūginė košė
-
Sviestas,
120 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Moliūgai,
600 gramų - Druska
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.
Komentarai (6)
-
Inesa
2011-09-27 21:55
O as moliuga tarkuoju ir verdu tik piene, po to dedu soros kruopos. Druskos,sviesto pagal skoni.Taip gamino mano močiute. :super2:
-
goblin
2011-09-27 19:50
Nedėjau cukraus, nes moliūgas saldus. Ir sviesto tik pusę nurodyto kiekio. :ok:
-
šiaipsau
2011-09-27 18:45
Visiems papasakosiu, kad labai faina košė! :bravo: