Moliūgai vakarienei
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai salierai (šaknis, sukapota)
1 arbatinis šaukštelis druska
šiek tiek aitriosios paprikos (milteliai)
50 mililitrų sojos padažas
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus (rudasis)
50 gramų grybai (bet koki)
50 mililitrų grietinė
200 gramų ryžiai
1 vienetas morkos
šiek tiek petražolės
3 vienetai moliūgai (nedideli)
0.5 kilogramo jautienos faršas (arba kiaulienos)
100 gramų paprika
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgai vakarienei

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų