1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | aliejaus |
75 gramai | migdolai |
50 gramų | cukraus pudra |
50 gramų | vaisiai (džiovinti) |
4 valgomieji šaukštai | romas (arba brendis) |
500 gramų | kvietiniai miltai |
150 mililitrų | pienas |
80 gramų | cukrus |
40 gramų | mielės (šviežios) |
100 gramų | razinos |
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Į kiaušinio plakinį supilkite piene ištirpintas mieles.
Įberkite druskos, supilkite aliejų, miltus ir išmaišykite.
Po to suberkite razinas, džiovintus vaisius ir sukapotus riešutus. Tešlą gerai išminkykite.
Suformuokite du pailgus pyragus ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių.
Pirmas 10 minučių kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje, o likusias 20 minučių – 150-160° C.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės ir sūrio apkepas
- Mėlynių pyragas
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Šimtalapis su razinomis
- Bananų pyragas puodelyje
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Saulėgrąža
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Nykštukų pyragaičiai
- Pascha
- Varškės pyragas
- Kisieliaus keksas
- Velykinė boba
- Obuolių pyragas su chalva
- Velykinė banda
- Pyragas „Sniego senis“
- Tortas-vyniotinis
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Rosanos skruzdėlynas
- Pyragas su gervuogių pertepimu
Močiutės keksas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Aliejus,
150 gramų -
Migdolai,
75 gramai -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Vaisiai, džiovinti,
50 gramų -
Romas, arba brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Cukrus,
80 gramų -
Mielės, šviežios,
40 gramų -
Razinos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išmaišykite su romu ar brendžiu. Palikite pastovėti bent 15 minučių.
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Į kiaušinio plakinį supilkite piene ištirpintas mieles.
Įberkite druskos, supilkite aliejų, miltus ir išmaišykite.
Po to suberkite razinas, džiovintus vaisius ir sukapotus riešutus. Tešlą gerai išminkykite.
Suformuokite du pailgus pyragus ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių.
Pirmas 10 minučių kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje, o likusias 20 minučių – 150-160° C.
Komentarai (2)
-
Lenkukaraliene
2015-10-23 10:23
Skanu , bet vietoj viščiuko tinka vaikai . tik sakau :)))