Miuncheniškai pagaminta mėsa
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
750 gramų jautiena
šiek tiek žalumynų
3 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
šiek tiek krienai (tarkuoti)
šiek tiek marinuoti agurkai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilama truputį vandens, įberiama druskos. Vandeniui užvirus, sudedama mėsa. Prieš jai baigiant virti, sudedami paruošti žalumynai ir pusiau perpjauti pakepinti aliejuje svogūnai. Mėsa supjaustoma gabalais, sudėliojama į lėkštes ir užpilama sultiniu, suberiami tarkuoti krienai, sudedami marinuoti agurkai.

Miuncheniškai pagaminta mėsa

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į puodą įpilama truputį vandens, įberiama druskos. Vandeniui užvirus, sudedama mėsa. Prieš jai baigiant virti, sudedami paruošti žalumynai ir pusiau perpjauti pakepinti aliejuje svogūnai. Mėsa supjaustoma gabalais, sudėliojama į lėkštes ir užpilama sultiniu, suberiami tarkuoti krienai, sudedami marinuoti agurkai.

Gairės: Virti
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...