Mišrainė su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištienos filė |
150 gramų | pievagrybiai (marinuoti arba kepinti) |
1 stiklinė | alyvuogių |
3 vienetai | agurkų (rauginti) |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
0.5 vieneto | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis, alyvuoges perpjaukite pusiau, virtus kiaušinius ir agurkus supjaustykite. Į dubenį sudėkite marinuotus grybus ir visus paruoštus ingredientus. Išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žalios salotos su silke
- Salotos su avokadu ir feta
- Salotos su tunu
- Salotos su vištiena
- Bajoriškos salotos
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Japoniškos ryžių salotos
- Bulvinė mišrainė
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Salotos su mėsa
- Makaronų mišrainė su vištiena
- Makaronai su papaja
- Traškios salotos
- Salotos "Atgaiva"
- Dešros salotos
- Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
- Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
Mišrainė su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
1 vienetas -
Pievagrybiai, marinuoti arba kepinti,
150 gramų -
Alyvuogės,
1 stiklinė -
Agurkai, rauginti,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Paprika,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis, alyvuoges perpjaukite pusiau, virtus kiaušinius ir agurkus supjaustykite. Į dubenį sudėkite marinuotus grybus ir visus paruoštus ingredientus. Išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jonė
2014-05-28 09:23
Turėtų būt labai skani, reiks pamėgint.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...