1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
300 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
150 gramų | majonezas |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brokolių salotos
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Salotos su avokadu ir feta
- Burokėlių ir kopūstų salotos
- Rusiška mišrainė
- Valentino salotos
- „Sužadėtinių“ salotos
- Mišrainė "Žiemos vakarui"
- Makaronai su papaja
- Pagerintos graikiškos salotos
- Lietuviškos salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Lašišos salotos
- Kiaulės liežuvio salotos
- Sočios špinatų salotos su mėsa
- Salotos "Ananasas"
- Krevečių ir makaronų salotos
- Paprikų laiveliai
- Paturbinta baltai marga mišrainė
Mišarine "Paberžis"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Komentarai