300 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
150 mililitrų | pienas | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
240 gramų | „dansukker“ cukrus | |
8 vienetai | mandarinai | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Bounty"
- Obuolių pyragas
- Tortas su šokoladu
- Pica su saliamiu
- Skanus riešutų pyragas
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Morkų pyragas
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Gaivus tortukas
- Obuolių pyragas
- Keksas
- Baltijos pyragėliai
- Tortas su kokoso pienu
- Šokoladinis bananų pyragas su cinamonu ir žemės riešutais
- Pyragas „paprastutis“
- Trapūs vafliai
- Gerdos obuolių pyragas
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene
- Tortas mažyliams
Minkštas mandarinų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ cukrus,
240 gramų -
Mandarinai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.