Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Makaroniada
- Špinatų tyrė
- Bulvių košė
- Grikių gėlės
- Grikiai termose
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Manų ir moliūgų košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Sorų kruopų košė
- Skani bulvių košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...