300 gramų | miltai (SPELTA) | |
1.5 arbatinio šaukštelio | sausų mielių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | druska | |
125 mililitrai | pienas | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sviestas | |
4 valgomieji šaukštai | cinamonas | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų pyragas
- Varškinis keksas
- Pyragas su rabardarų džemu
- Norvegiška tuno pynė
- Karamelinis obuolių pyragas su ledais
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Šokoladinis pyragas
- Kurmio kalnelis
- Citrinų pyragas
- Velykinis pyragas su įdaru
- Morkų pyragas su riešutais
- Kalėdinis keksas
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Vasaros slyvų pyragas
- A la Brownie
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Karamelinis pyragas
- Braškių pyragas
Mielinis kringelis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Sausos mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pienas,
125 mililitrai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų -
Cinamonas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
guoda
2017-05-01 09:31
labai skanus ir nesudetingas
-
Petras
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta