Populiariausi receptai šią savaitę

Mieliniai blynai

Komentarai: 45
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Truputį pakaitiname pieną. Jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.

Komentarai (45)


  • ji 2011-03-08 18:56

    O jei mielės sausos, milteliai, kaip tada?? Jaučiu neišeis man blynai


  • raminta 2011-03-07 01:46

    nem nem eisiu kept


  • Juratė 2011-03-06 18:19

    skanu


  • Snicelis 2011-03-03 08:17

    Vat matot apacioje manes mergina jau ragavo su siuo padazu


  • Snicelis 2011-03-03 08:16

    Labai geras receptas, ir pateikiamas labai skaniai tik su gryna Lietuviska Sperma


  • Rasa. 2011-02-16 12:40

    Skanumėlis!!!!!


  • Gerda 2011-02-08 17:07

    Labai skaniai isejo, net pirstus apsilaizyt


  • Jochen 2010-12-30 19:27

    Sehr lecker!!!!!!!!!


  • raselė 2010-12-06 18:30

    Tai va,jau blynukai iškepti ir suvalgyti o dariau taip:mieles ištryniau su cukrumi[cukraus daugiau]padėjau šiltai,kad truputį pakiltu,toliau ištirpinau sviestą,supyliau į pieną ir dar kartą pašildžiau tada supyliau išplaktus kiaušinius,druską,išmaišiau,supyliau mieles ir pagal kietumą miltų.Truputį įkaitinau orkaitę ir ten įkišau tešlą.Kai pakilo kepiau blynelius


  • raselė 2010-12-06 12:34

    pirmą kartą bandysiu pagal šį receptą,bet jau matau ką truputį darysiu kitaip,parašysiu kaip gavosi


Daugiau receptų