1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
15 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | bandelės (mirkyta piene) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiški blynai
- Blyneliai
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Mieliniai blyneliai
- Beliašas
- Kefyriniai sklinžiai
- Maroko blynai
- Mieliniai greitučiai
- Blynai
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Blynai
- Blynai be kiaušinių
- Japoniški blynai
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Blynai „Širdelės“
- Blynai "Obuoliukas"
- Blynai su bananais
- Purūs blynai
- Blynai
- Jogurtiniai blynai
Mieliniai sklindžiai
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Mielės,
15 gramų - Druska
-
Bandelės, mirkyta piene,
1 vienetas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.