Mielinės tešlos kukuliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
1 stiklinė pienas
1 vienetas kiaušiniai
80 gramų sviestas
20 gramų mielės
20 gramų aliejaus
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į pašildytą pieną suberiamos sutrupintos mielės, miltai, įmušamas kiaušinis, supilamas tirpintas sviestas (40 g), pasūdoma. Tešla gerai išplakama ir padedama šiltai, kad pakiltų. Puode užvirinamas vanduo su aliejumi ir druska. Vandeniu suvilgytu šaukštu tešla dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami uždengtame puode. Išvirę kiaurasamčiu išgriebiami į pašildytą pusdubenį, užpilami likusiu sviestu ir apibarstomi džiūvėsėliais. Galima šiuos kukulius užpilti ir mėgstamu padažu.

Mielinės tešlos kukuliai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į pašildytą pieną suberiamos sutrupintos mielės, miltai, įmušamas kiaušinis, supilamas tirpintas sviestas (40 g), pasūdoma. Tešla gerai išplakama ir padedama šiltai, kad pakiltų. Puode užvirinamas vanduo su aliejumi ir druska. Vandeniu suvilgytu šaukštu tešla dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami uždengtame puode. Išvirę kiaurasamčiu išgriebiami į pašildytą pusdubenį, užpilami likusiu sviestu ir apibarstomi džiūvėsėliais. Galima šiuos kukulius užpilti ir mėgstamu padažu.

Gairės: Virti
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...