Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Midijų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
9 vienetai | midijos | |
200 gramų | kiaulienos lašiniai | |
Marinatui: | ||
2 stiklinės | vynas (baltas) | |
šiek tiek | melisa (smulkiai kapota) | |
šiek tiek | petražolės | |
šiek tiek | svogūnų laiškai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji ) | |
šiek tiek | sviestas (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plekšnės filė su plutele
- Žuvis tešloje
- Tagliatelle all`astice
- Saida margoje tešloje
- Karpis, troškintas piene
- Žuvies kotletai su grybais
- Pyragas su lašišos įdaru
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Keptas ungurys
- Sojos kepsniai su lašiša
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Lašiša su krapų padažu
- Lydekos kepsneliai
- Žuvies spurgytės
- Išmarinuota žuvis
- Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
- Karališkas Grill otas
- Saldžiarūgštė silkė
- Jūreivio sapnas
- Lašiša garuose
Midijų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
9 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynas, baltas,
2 stiklinės - Melisa, smulkiai kapota
- Petražolės
- Svogūnų laiškai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Sviestas, skystas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...