1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
300 gramų | varškė |
3 valgomieji šaukštai | mėta (smulkinti lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su razinomis
- Florencijos kiaušiniai
- Vaikiški aštuonkojai
- Greitas omletas
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Tinginių pyragas
- Varškės blyneliai
- Spurgečiai
- Grill sūris
- Omletas su šernienos paštetu
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Varškės apkepas su ryžiais
- Sūrio kepsnys
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Šašlykai garstyčių marinate
- Įdarytos cukinijos
- Vidos tinginėliai
Mėtiniai varškėčiai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, smulkinti lapeliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Komentarai (2)
-
Miglė
2011-03-11 20:20
Kai skaniai atrodo ; o