Mėsos troškinys aluje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
1 skiltelė | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | pipirai (ankštiniai) |
700 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
3 stiklinės | alaus (šviesus) |
0.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai (raudonieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Smegenų troškinys
- Jautiena su ryžiais
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- Balandėliai pagal Viką
- Kiaulienos guliašas
- Aluje troškinta višta
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Kiaulienos troškinys
- Lankašyro pietūs
- Troškinukas
- Uzbekiškas plovas
- Mėsos troškinys laivelyje
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Meksikietiškas troškinys
- Paelja
- Mėsos ir daržovių troškinys
Mėsos troškinys aluje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai, ankštiniai,
1 vienetas -
Bulvės,
700 gramų - Druska
-
Alus, šviesus,
3 stiklinės -
Vanduo,
0.5 stiklinės - Pipirai, raudonieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...