Mėsos pynutės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
6 vienetai | kiaulienos šoninė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sprandinę supjauistyti ilgomis plonomis juostomis ir įtrinti česnaku, pipirais, druska. Palikti marinuotis.
2.
Tada iš trijų sprandinės juostų supinti pynutę (prie vienos juostelės pridėti šoninės juostelę).
3.
Sutvirtinti pynes dantų krapštukais ir kepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas „Greitukas“
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Vištienos užkepėlė
- Mėsos pyragas
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Apkepas „La Graikija“
- Mėsos apkepas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Mėsos kukuliai baltame padaže
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Mėsos apkepas
- Olandiškas omletas
- Vištienos apkepas
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Malta mėsa tešloje
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
Mėsos pynutės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos šoninė,
6 vienetai - Druska
- Pipirai
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjauistyti ilgomis plonomis juostomis ir įtrinti česnaku, pipirais, druska. Palikti marinuotis.
Tada iš trijų sprandinės juostų supinti pynutę (prie vienos juostelės pridėti šoninės juostelę).
Sutvirtinti pynes dantų krapštukais ir kepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje apie 25 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...