1 sauja | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska (įdarui) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | agurkų |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
šiek tiek | druska (įdarui) |
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Egzotiškas karbonadas
- Paprastasis guliašas
- Kepsnys su persikų padažu
- Gardusis šašlykas majoneze
- Karališkieji kotletai
- Kotletai su įdaru
- Purienos
- Stirnienos kumpis
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Jautienos kepsnys
- Jautienos šašlykas
- Kiaulienos guliašas
- Stirnos nugarinė
- Naminis šnicelis
- Keptas kumpis
- Mėsos paplotėlis
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Mėsos paplotėlis
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai,
1 sauja - Aliejus
- Druska, įdarui
-
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
100 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Agurkai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)