Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų mėsa (malta, maišyta)
1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malunėlyje)
1 pundelis mėta (šviežios)
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos
1 pakelis mocarela sūris (rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
100 mililitrų sultinys (vištienos)
500 gramų pomidorai (trinti)
1 arbatinis šaukštelis džiovintas raudonėlis
1 skiltelė česnakas (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
2.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.
3.
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.

  2. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.

  3. Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Vytofilas 2014-05-12 14:25

    lebai skany mesą


Daugiau receptų