200 gramų | kiaulienos faršas |
200 gramų | jautienos faršas |
150 mililitrų | vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
300 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų su obuoliais sriuba
- Šaltibarščiai
- Florentietiška špinatų sriuba
- Aštri čili sriuba
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Špinatų sriuba
- Kefyras su česnaku
- Paprasta rūgštynių sriuba
- Dešros sriuba
- Kazlėkų sriuba su jautiena
- Saldi sriuba
- Tiršta pieniška daržovių sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Burokėlių sriuba
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Dietiniai barščiai
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
-
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Jautienos faršas,
200 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
30 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Morkos,
2 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Danijos virtuvė
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.