0.5 vieneto | baklažanai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
150 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos kotletukai
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Kopūstainiai su mėsa
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Įdarytos paprikos
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Bulvių patiekalas
- Veršienos pjausniai
- Itališka veršienos filė
- Blynai su kepenų įdaru
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Šašlykas majonezo marinate
- Kiauliena grill
- Šveicariška veršiena
- Kepenėlės su vaisiais
Mėsos apkepėlė
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
150 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)