Mėsa su grybų padažu prancuziškai
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas kiauliena
200 gramų majonezas
2 vienetai svogūnai
4 skiltelės česnakas
200 gramų sūris
6 žiupsneliai druska
6 žiupsneliai pipirai
500 gramų grybai
200 gramų grietinėlės, 35%
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
2.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
3.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
4.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
5.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsa su grybų padažu prancuziškai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.

  2. Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.

  3. Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.

  4. Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.

  5. Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų