1 kilogramas | kiauliena |
200 gramų | majonezas |
2 vienetai | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
200 gramų | sūris |
6 žiupsneliai | druska |
6 žiupsneliai | pipirai |
500 gramų | grybai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Troškinta jautiena su paprika
- Paprikų laiveliai
- Veršienos muštiniai
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Įdaryti pomidorai
- Kiauliena grill
- Pikantiškoji kiauliena
- Karbonadas „Skanumas“
- Bulvių patiekalas
- Jautienos cimesas
- Kaukazo šašlykai
- Kepta aviena
- Mėsos kepsnys su grybais
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Kiaulienos kotletai
- Šašlykai alaus marinate
- Karališkieji kotletai
- Basturma
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Majonezas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sūris,
200 gramų -
Druska,
6 žiupsneliai -
Pipirai,
6 žiupsneliai -
Grybai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.